Zac Efron

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zac Efron

Yes: Zac Efron is weer beschikbaar!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor iedereen die nog een ieniemienie-kans wil wagen bij Zac Efron! De acteur is namelijk weer op de markt. Hij en zijn Australische vriendin Vanessa Valladares zijn uit elkaar.

Na tien maanden hebben de twee een punt achter hun relatie gezet. Dat laat The Daily Telegraph weten. Ze leerden elkaar kennen toen hij voor meerdere projecten ‘down under’ was. De twee ontmoetten elkaar in een winkel waar de High School Musical-ster ging shoppen en het klikte meteen.

‘Daddy’ Zac Efron

De lockdown is misschien zwaar voor sommige relaties, maar Zac en Vanessa leerden elkaar juist goed kennen. Vanessa besloot zelfs mee te reizen met de acteur voor verschillende filmprojecten. Zo werkte hij onder andere aan de film Gold en zijn eigen Netflix-docuserie Down to Earth with Zac Efron. Eigenlijk snappen we niet hoe Vanessa hem heeft laten gaan, want kijkers – en wij ook – konden geen genoeg krijgen van zijn nieuwe ‘daddy’-look.

Australië

Naar eigen zeggen voelt Zac Efron zich helemaal thuis in de Australische outback. Afgelopen zomer zou hij zijn toeristenvisum met een jaar hebben verlengd en is hij zelfs op zoek gegaan naar een huis in Byron Bay. Het is nog onduidelijk of die plannen er nog steeds zijn nu hij een punt achter zijn relatie heeft gezet.

Check hier 11 dingen die je nog niet wist over Zac Efron.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder