Suits seizoen 9 staat nu op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Suits seizoen 9 staat nu op Netflix

Yes! Suits seizoen 9 staat eindelijk op Netflix

|
|

Laatste update:

De avonturen van Harvey Specter en Mike Ross hielden Suits-fans jarenlang bezig. Het negende, laatste seizoen van de dramaserie is nu eindelijk te zien op Netflix!

In het laatste seizoen van Suits heeft Harvey Specter (Gabriel Macht) het enorm aan de stok met Faye Richardson (Denise Crosby). Faye neemt de leiding over het advocatenkantoor over en maakt Harvey, Donna en de andere collega’s het leven zuur. Om het kantoor te redden hebben ze de hulp nodig van een oude bekende!

Het negende, laatste seizoen van Suits werd in Amerika al in 2019 uitgezonden, maar is nu eindelijk ook in ons land beschikbaar.

Slotseizoen Suits op Netflix

Hoewel fans lange tijd hoopten dat Megan Markle óók terug zou keren in het afscheidsseizoen van Suits ging dat helaas niet door. Suits-bedenker Aaron Korsh heeft de hertogin van Sussex uiteindelijk niet gevraagd vanwege haar huwelijk met de Engelse prins Harry. “We wilden haar nieuwe leven respecteren en haar niet in een lastige positie brengen.” Het negende seizoen kent wel een paar grappige verwijzingen naar Meghan, maar het is leuker om die zelf te ontdekken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Alle seizoenen van Suits zijn nu (eindelijk!) te zien op Netflix. Hier vind je een lijstje met films en series die afgelopen week online kwamen. In dit artikel zie je wat er in juli 2021 nog meer op Netflix verschijnt.

Lees verder