Yes! Netflix-romcom The Perfecte Date komt bijna uit

Veronica Superguide logo
Yes! Netflix-romcom The Perfecte Date komt bijna uit

Yes! Netflix-romcom The Perfecte Date komt bijna uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jaaa, het is bijna zover: de nieuwste Netflix-romcom komt eraan! Een van de acteurs heeft via Instagram bekend gemaakt dat The Perfect Date vanaf 12 april in het aanbod te vinden is. 

Op zoek naar de ware liefde

The Perfect Date gaat over Brooks, een jongen die een hele bijzondere dating-app maakt. Hij zet zichzelf als stand-in boyfriend op de markt. Avond na avond gaat hij van de ene date naar de ander, tot hij langzaam begint te twijfelen of dit leven hem eigenlijk wel gelukkig maakt en of hij ooit de ware liefde tegen zal komen. 

Noah is back!

Laura Marano speelt de hoofdrol in deze Netflix Original, samen met de charming Noah Centineo. Eerder gingen onze hartjes al sneller kloppen toen we Noah zagen in het succesvolle To All The Boys I've Loved Before, waar thank god een deel 2 van komt. Nu is hij terug om ons opnieuw te betoveren met zijn looks en charme.  

Het aftellen begint

Via een post op Instagram, die hieronder te zien is, maakte actrice Laura Marano bekend dat 12 april de grote dag is waarop The Perfect Date op Netflix verschijnt. Dat is minder dan een maand wachten! Mocht dat je alsnog te lang duren, dan kun je naar dit lijstje met fantastische romcoms kijken om alvast in de stemming te komen. 

Lees verder