Yes! Netflix onthult releasedatum én trailer van Black Mirror seizoen 4

Veronica Superguide logo
Yes! Netflix onthult releasedatum én trailer van Black Mirror seizoen 4

Yes! Netflix onthult releasedatum én trailer van Black Mirror seizoen 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu de Sint het land weer heeft verlaten en je je schoen ’s avonds weer gewoon in de schoenenkast moet zetten, is de kans groot dat je tot de Kerst moet wachten op weer een gezellig cadeau. Toch heeft Netflix vandaag een tussendoor-presentje voor je: de releasedatum én de trailer van een hagelnieuw seizoen Black Mirror.

Knallend het jaar uit

Vandaag maakt de streamingsdienst bekend dat het vierde seizoen van de Netflix Original, bestaande uit zes afleveringen, nog dít jaar zal verschijnen. En wel op 29 december. Beter kunnen we 2017 niet afsluiten (of 2018 beginnen, voor wie zich kan bedwingen tot na Oud en Nieuw).

Veelbelovende namen

Onder anderen Rosemarie DeWitt (La La Land), Jesse Plemons (Fargo) en Aldis Hodge (Straight Outta Compton) maken hun opwachting in het nieuwe seizoen van de sciencefiction-serie. Klinkt goed, niet? Ook is niemand minder dan Jodie Foster van de partij, maar dit keer in de rol van regisseur. De actrice neemt de regie van één aflevering, getiteld Arkangel, voor haar rekening.

Tech-topper

Black Mirror werd in 2011 voor het eerst uitgezonden, toen nog op het Britse Channel 4. Vanaf het derde seizoen, dat op 21 oktober 2016 verscheen, is de serie op Netflix te zien. Elke aflevering vertelt een nieuw verhaal en heeft een totaal andere cast. Rode draad in de serie is de snelle hedendaagse technologische ontwikkeling van de 21e eeuw en hoe deze de werkelijkheid beïnvloeden.
Bekijk de trailer van het vierde seizoen van Black Mirror in bovenstaande video.

Lees verder