Yes! Love Island vanaf januari ein-de-lijk te zien in Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yes! Love Island vanaf januari ein-de-lijk te zien in Nederland

Yes! Love Island vanaf januari ein-de-lijk te zien in Nederland

|
|

Laatste update:

Zet maar alvast een dikke rode streep door al je nieuwjaarsafspraken. Vanaf 1 januari mag jij genieten van de allerheetste guilty pleasure ooit: Love Island.

Love it

Je leest het goed. Liefhebbers van opgepompte borst(spier)en, geoliede sixpacks, veel te korte zwembroekjes, oeverloos gelul en/of oliedomme Britten kunnen driedubbel hun hart ophalen, want Love Island heeft het allemaal. 

50.000 euro en echt liefde

De opzet is simpel: twaalf genotzieke singels delen met elkaar een luxe villa op het even luxe Mallorca. Aldaar feesten en flirten ze erop los. Doel van het spel is om met elkaar koppels te vormen. Lukt dat niet, dan gaat de prijzenpot van 50.000 pond aan hun zongebruinde snoet voorbij.

Kwaliteitstelevisie

Het programma (ook wel de House of Cards van de reality tv) trekt in Engeland steevast twee miljoen kijkers. Dagblad The Guardian stelde zelfs dat er meer te zoeken was achter de ludieke show. Dat Love Island zich kan scharen onder grootheden als The Wire en Breaking Bad lijkt ons wat sterk, maar wie weet. Vermakelijk is het in ieder geval wel. 

Videoland

De realityserie is vanaf 1 januari iedere werkdag te zien bij RTL5. Bij Videoland is op de eerste dag van het jaar al nagenoeg het hele eerste seizoen te zien. Op donderdag 4 januari verschijnt de finale-aflevering. Vrijdag 5 januari start het tweede seizoen op het online platform.

Lees verder