Ncuti Gatwa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ncuti Gatwa
Hollywood

YES! Eric-acteur Ncuti Gatwa wél in nieuw seizoen Sex Education

|
|

Laatste update:

Fans van de Netflix-serie Sex Education kunnen opgelucht ademhalen. Ncuti Gatwa, die de rol van Eric speelt in de kneiterpopulaire serie, keert terug voor het vierde seizoen. Het was nog even onzeker of de acteur zou terugkeren, aangezien eerder dit jaar bekend werd dat hij de hoofdrol gaat spelen in de Britse sci-fi serie Doctor Who.

Doctor Who-hooooo

De opnames voor het vierde seizoen van Sex Education beginnen waarschijnlijk in het najaar. De serie gaat over het leven van de puberjongen Otis (Asa Butterfield) en zijn moeder (Gillian Anderson), die sextherapeute is. Ook Jason Isaacs, Dua Saleh en Indra Ove zijn te zien in de reeks. De serie werd ontzettend goed ontvangen en Ncuti won voor zijn rol een Gouden Roos, een van de belangrijkste Europese televisieprijzen.

Tong(sei)zoen

Er is nog niet veel duidelijk over het nieuwe seizoen. Wel is bekend dat verschillende personages niet meer zullen terugkeren. Onder anderen Simone Ashley (Olivia), Tanya Reynolds (Lily), Patricia Allison (Ola) en Rakhee Thakrar (Emily) hebben bevestigd dat ze niet te zien zijn in het vierde seizoen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: Superguide/ANP

Lees verder