Sky Rojo, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sky Rojo, Netflix

Zet je schrap: de officiële trailer van Sky Rojo is uit!

|
|

Laatste update:

Ben je al klaar voor de opvolger van La Casa de Papel en Vis a Vis? We hopen van wel, want de nieuwe Spaanstalige actieserie Sky Rojo maakt nu echt bijna zijn opwachting! 

"In deze race voor vrijheid zou elke seconde de laatste kunnen zijn", luidt de introductie van de zojuist gelanceerde trailer. Ben je er klaar voor? Bekijk hieronder dan maar snel de beelden! 

Ultieme zoektocht naar vrijheid

Deze van de makers van La Casa de Papel afkomstige serie draait om drie vrouwen - Coral, Wendy en Gina - die in hun ultieme zoektocht naar vrijheid worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, de eigenaar van Club Las Novias. Samen beginnen deze vrouwen aan een hectische race waarin ze met veel gevaren te maken krijgen en ook dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven. De vraag is alleen of dat laatste gaat lukken, maar daar zijn we binnenkort graag getuigen van! 

Kijktips? Luister Bankplakkers! meer

Veelbelovende reeks

Het eerste seizoen van Sky Rojo bestaat uit acht afleveringen van ongeveer 25 minuten en is vanaf 19 maart te zien op Netflix. Bedenker Álex Pina, die eerder verantwoordelijk was voor series als La Casa de Papel, Vis a Vis, White Lines en El Oasis, belooft nu alvast dat je deze nieuwe reeks ook binnen no time hebt gezien. Het wordt volgens hem namelijk een serie 'die de straffeloosheid, dubbelzinnigheid en de keiharde realiteit van de prostitutie' laat zien. Dat belooft wat! Benieuwd? Bekijk hier snel nog meer beelden.

Sky Rojo is vanaf 19 maart te zien. Meer op zoek naar iets anders? Ook deze series komen in maart naar de streamingdienst.

Lees verder