Anya Chalotra als Yennefer in The Witcher op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anya Chalotra als Yennefer in The Witcher op Netflix

Yennefer-actrice onthult hilarische fout in The Witcher

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Anya Chalotra (Yennefer) gaat in een exclusief behind the scenes-filmpje in op één van de tofste scènes uit Netflix-hit The Witcher. Het ging tijdens de opnames niet bepaald goed, maar gelukkig is er altijd nog CGI om de boel te redden!

De set van The Witcher kwam de afgelopen tijd overigens al vaker in het nieuws. Zo werd één grote fout nét op tijd ontdekt en raakte Geralt of Rivia-acteur Henry Cavill bijna blind. Nou, gezellig sfeertje daar! Nu voegt Anya er een geinige onthulling aan toe.

Oeps, foutje!

Het gaat om die beklemmende scène met oppermagiër Yennefer en de koningin in de wagon. Ze moet haar beschermen op weg naar Lyria, maar onderweg worden de twee belaagd. Op een gegeven moment staken er verschillende messen in de wagon en die zijn volledig van CGI gemaakt. De twee acteurs moesten dus snel naar links en rechts kijken alsof ze de messen echt zagen bewegen. Dit liep nogal in de soep: Anya legt uit dat ze allebei een andere kant op keken! Het was volgens haar héél moeilijk om dit goed te timen met de andere actrice. Gelukkig konden de makers dat achteraf met CGI fixen, maar het leverde wel hilarische beelden op.

The Witcher

Netflix heeft echt goud in handen met deze fantasy-boekverfilming over de avonturen van Geralt, Yennefer en Ciri in The Continent. Nog vóór seizoen 1 uitkwam, werd het tweede seizoen al aangekondigd. Ben jij al klaar met alle afleveringen? Wij doken in de vele verwijzingen, easter eggs en verrassingen die in de serie verstopt zitten

Lees verder