Wut!? Vin Diesel speelt mee in de nieuwe Avatar-films?

Veronica Superguide logo
Wut!? Vin Diesel speelt mee in de nieuwe Avatar-films?

Wut!? Vin Diesel speelt mee in de nieuwe Avatar-films?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het líjkt er sterk op dat het Avatar-universum binnenkort nóg een graag geziene gast krijgt: Vin Diesel!

Diesel ontmoette James Cameron op de set van Avatar 2 tot en met 5(!) en besloot er een leuke Instagram-post van te maken. Diesel wilde James Cameron (Titanic, Avatar, Terminator, Aliens) al een tijd ontmoeten, én met hem samenwerken. Zegt... Vin in deze video nou dat hij dat doet?

Cameron is natuurlijk een sciencefiction- en actielegende, maar Diesel zélf heeft ook een indrukwekkend cv. Naast zijn rollen in Guardians Of The Galaxy, Pitch Black en The Avengers, schitterde hij ook in Babylon A.D. en The Iron Giant. Zijn hoofdrol in de Fast & Furious-films maken hem zelfs één van de succesvolste acteurs van de afgelopen jaren.

Ava-Stars

Hoewel Diesels (mogelijke) rol in Avatar verrassend is, zou de acteur dus zeker niet misstaan in het scifi-epos. Sam Worthington (Jake), Zoë Saldana (Neytiri), Sigourney Weaver (onbekende rol) en Stephen Lang (Colonel Quaritch) keren sowieso terug in de vier Avatar-sequels, met de mysterieuze titels en de rare papyrus-letters op de posters.

Daarbij komen nog o.a. Kate Winslet en Oona Chaplin. De première van Avatar 2 staat gepland voor december 2020. Cameron moet er wel iets heel moois van maken, want Avengers: Endgame staat op het punt om de titel ‘meest succesvolle film ooit’ van de eerste Avatar over te nemen.

Lees verder