Phillip McGraw, beter bekend als Dr. Phil

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Phillip McGraw, beter bekend als Dr. Phil

WTF: Dr. Phil zet huis met bizarre inrichting te koop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Phillip McGraw, aka tv-eindbaas en meester van de gekke quotes Dr. Phil, zet één van zijn huizen te koop en je gelooft niet hoe bizar deze villa is ingericht!

Een trap gedrapeerd met gekke takken, allerlei geweren aan de muur, een bar met krukken waar een gewei uitsteekt - Dr. Phils Beverly Hills-huis voelt vast als thuiskomen voor een gestoorde seriemoordenaar. The Los Angeles Times kwam het gigantische gedrocht uit 2007 tegen en deelde de gestoorde foto's met de hele wereld.

Alice in Wonderland

Deze mega-villa, waar momenteel Phils zoon Jordan in woont (wat heeft hij voor pillen geslikt?!), gaat de markt op voor 5.75 miljoen dollar. Het lijkt zo op het eerste oog een huis waar je op uitkomt na een volledig uit de hand gelopen Alice in Wonderland-achtige acid trip. We weten niet wat erger is: die XXL-Lego-poppen van Joker en Batman óf die pooltafel met leeuwenklauwen als poten...

Gordon

Nu we het toch over Dr. Phil hebben: wij krijgen in Nederland een soortgelijk programma! Gordon was laatst namelijk op bezoek bij de grote meester en inmiddels weten we waarom. Hij mag een Dr. Phil-achtige talkshow gaan maken voor SBS6. Houd jij het voorlopig toch liever bij het origineel? Herhalingen van Dr. Phil zijn elke werkdag in de middag zien op RTL 4 en RTL 5.

Lees verder