Cast Friends

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cast Friends

WTF: Bizarre fout in Friends draait om een aardappel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

So no one told you life was gonna be this way’, zongen The Rembrandts al in de openingstune van Friends. Dat geldt zeker voor de aardappelblunder, die een van de mafste fouten uit de geschiedenis van de sitcom opleverde!

Huisnummer

Of het nu gaat om de misplaatste koffiebeker in Game of Thrones of de gigantische spoiler in een promo van Expeditie Robinson, niemand is perfect. En met een duizelingwekkende 236 afleveringen is het geen wonder dat er ook wel eens een foutje in Friends sloop. Zo werden de leeftijden van de hoofdpersonages nog wel eens door elkaar gegooid en veranderde het huisnummer van Monica zonder dat ze ooit is verhuisd. Zulke foutjes kunnen we gerust door de vingers zien. Maar wat de hel is hier aan de hand?

WTF: Bizarre fout in Friends draait om een aardappel

Pieper

In de aflevering ‘The One with Chandler in a Box’ belandt Joey in Central Perk. Op de toonbank staat een gebakschaal. Hierin bevindt zich echter geen lekker stuk appeltaart, maar wel een aardappel! Blijkbaar viel het tijdens de opnames niemand op dat de pieper niets te zoeken heeft op die plek. Het is nog steeds een mysterie hoe deze aardappel zijn weg vond in Friends, maar inmiddels staat-ie bekend als een van de mafste fouten uit de geschiedenis van de hitserie!

Lees verder