Wow! Video laat zien hoe ontzettend precies Bohemian Rhapsody Queens Live Aid-optreden heeft nagemaakt

Door Redactie
Wow! Video laat zien hoe ontzettend precies Bohemian Rhapsody Queens Live Aid-optreden heeft nagemaakt

Hoewel de reviews van de Queen-film Bohemian Rhapsody een beetje verdeeld zijn, staat het vast dat Rami Malek een absolute Killer Queen is! In een video die rondgaat op het internet is te zien hoe absurd de film-versie van Live Aid en het échte Live Aid-optreden op elkaar lijken. En daar hebben we Rami aan te danken.

De acteur heeft namelijk elke beweging, elke gezichtsuitdrukking en elk danspasje van Freddie Mercury op Live Aid nauwkeurig bestudeerd en precies nagedaan in de film. Natuurlijk zagen we in de bioscoop al dat er behoorlijk wat gelijkenissen waren, maar dat het filmoptreden zó identiek was aan het echte Queen-werk wisten wij ook niet. Misschien ook niet zo gek, want Rami Malek heeft in een interview verteld dat hij het Live Aid-optreden meer dan 1000 keer bekeken heeft om het zo goed mogelijk na te kunnen doen.

Maar...

En hoewel Bohemian Rhapsody het dus voor elkaar gekregen heeft om bijna elke seconde van het optreden precies na te maken en de cast te laten transformeren tot de bandleden, zijn er ook een aantal flinke fouten in de film te ontdekken. Maar ach, heel even komt Freddie weer tot leven dankzij Bohemian Rhapsody (net als déze supersterren dankzij hun biopics), en dat is alles wat telt.

Bohemian Rhapsody draait momenteel in de bioscoop.