Wow! Channing Tatum komt naar Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wow! Channing Tatum komt naar Nederland

Wow! Channing Tatum komt naar Nederland

|
|

Laatste update:

Stop met wat je aan het doen bent! Channing Tatum komt 18 augustus naar onze hoofdstad om zijn nieuwe film Logan Lucky te promoten.

Logan Lucky

De acteur is aanwezig bij de Nederlandse première van de film in Pathé Tuschinski te Amsterdam. Logan Lucky is van Ocean’s Eleven-regisseur Steven Soderbergh en Channing heeft de hoofdrol te pakken. Details over de première zijn nog niet bekend, maar het wordt ongetwijfeld een gekkenhuis als de Hollywood-ster aanwezig is.

Verhaal

Wanneer Jimmy Logan (Channing) wordt ontslagen, besluit hij samen met zijn broer Clyde (Adam Driver) de Coca Cola-600 te overvallen. En nee, we hebben het niet over een frisdrankautomaat. De Coca Cola-600 is een legendarische NASCAR-race die ieder jaar wordt gehouden op Memorial Day, de laatste maandag in mei.

Joe Bang

Enter Joe Bang (Daniel Craig). Omdat de twee broers nog een beetje nat zijn achter de oren wat betreft overvallen, schakelen ze de hulp in van deze bajesklant. De broers bevrijden Joe uit de gevangenis en met z’n drieën plannen ze de overval op het circuit. Uiteraard passeren een hele rits eigenaardige typetjes de revue.

Lees verder