De Robot in The Masked Singer op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Robot in The Masked Singer op RTL 4

Zoveel geld moeten BN’ers betalen als ze The Masked Singer verklappen

|
|

Laatste update:

The Masked Singer is een giga-succes voor RTL 4: vrijdag (toen er maar liefst 4 BN'ers moesten ontmaskeren) keken er ruim 1,8 miljoen mensen. Deel van dat succes ligt bij de geheimhouding. Eén deelnemer onthult nu hoe hoog de geldboete bij spoilers wel niet is.  

Wij raden ook al weken mee en denken dat deze BN'ers in de overgebleven kostuums zitten. Uiteraard is dat dé grote aantrekkingskracht van de show. Net als bij Wie Is De Mol? en Expeditie Robinson kan het kaartenhuis in elkaar donderen wanneer iemand ook maar iets verklapt. De makers van The Masked Singer lieten de BN'ers een contract tekenen, maar daardoor riskeren ze een mega-grote boete! 

Eddy Zoëy als De Papegaai

Eddy Zoëy zat vrijdag na afloop van The Masked Singer bij Beau aan tafel om te praten over zijn deelname. Zoals eigenlijk iedereen al dacht zat hij in het Papegaai-pak. Dit vond 'ie nogal lastig aangezien zijn twee kids thuis op de bank al vanaf zijn eerste optreden door hadden dat papa in het pak zat! 

Geldboete The Masked Singer

Daardoor was het voor Eddy soms lastig om zijn mond te houden. Maar: "Ik wist één ding zeker. Als ik mijn kinderen ga zeggen: 'ja, dat klopt' dan is het morgen op het schoolplein bekend en dan weet heel Nederland het." Gewoon zijn mond houden dus. En anders was er nog een enorme geldboete als stok achter de deur. Hoeveel die was? "Twee ton geloof ik. Of tweeënhalf ton." Waarop Beau verbaasd zegt: "Dat meen je niet?!" 

Vrijdag is het tijd voor de finale van The Masked Singer. Kijk vanaf 20:30 naar RTL 4 voor de bekendmaking van de overgebleven vier kostuums!

Lees verder