Een Niffler in Fantastic Beasts and Where to Find Them

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Een Niffler in Fantastic Beasts and Where to Find Them

Wow: BBC komt met Harry Potter-natuurdocu over Fantastic Beasts!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Je kent de geweldige BBC-natuurdocu's als Planet Earth vast wel. Nu voegt de Britse zendergroep er een fantastische, iets andere versie aan toe: een documentaire over de wereld van Harry Potter-prequel Fantastic Beasts.

En niemand minder dan Stephen Fry gaat Fantastic Beasts: A Natural History inspreken, maakte Radio Times vandaag bekend. De meesterlijke schrijver, presentator én comedian sprak alle 7 Harry Potter-luisterboeken in dus hij is echt wel thuis in de Wizarding World van J.K. Rowling.

BBC en Fantastic Beasts

We brengen in deze docu in ieder geval een bezoek aan Hogwarts én het Natural History Museum in Londen, zo belooft de BBC. Studio Warner Bros. is ook bij de docu betrokken. Wat we nu eigenlijk gaan zien? Ja, dat is nog niet helemaal duidelijk. Het klinkt heerlijk vaag, maar de combinatie BBC-docu en Harry Potter zal iedereen als muziek in de oren klinken. 

Fantastic Beasts 3

Mogelijk krijgen we te zien waar Nifflers op zijn gebaseerd? Of leren we welk dier als inspiratie voor de Demiguise diende? Daar lijkt het vooralsnog op. We houden je uiteraard op de hoogte mochten we meer te weten komen, zoals een releasedate (die is er helaas nog niet). Waar wel eindelijk een releasedate voor is: Fantastic Beasts 3! Het derde verhaal in de prequel-film staat gepland voor eind 2021.

Lees verder