World Pride filmtip: voor 6 euro naar Rocketman

Veronica Superguide logo
World Pride filmtip: voor 6 euro naar Rocketman

World Pride filmtip: voor 6 euro naar Rocketman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Juni is wereldwijde Pride-maand! Je kan de straat op, een LGBTQ-persoon een knuffel geven (of jezelf, mocht je tot de doelgroep behoren), met regenboogvlaggen in de weer… Of een toffe film gaan kijken: Rocketman. En dit weekend kun je voor 6 euro naar deze hele goede film waarop wij met smart hebben gewacht. Dit is een actie van Pathé-bioscopen. 

Pride maand?

Misschien is dit het eerste jaar dat je hoort van een wereldwijde ‘pride maand’. Kan kloppen. Niet dat het hiervoor geen juni-pride-maand was, maar dit jaar wordt er extra aandacht aan besteed. Vijftig jaar geleden waren de rellen naar aanleiding van het ontruimen van de Stonewall Inn, een homobar in New York. Deze vonden in deze periode plaats, vandaar juni. 

De film

Rocketman is een biopic over Elton John. Deze artiest heeft zich enorm ingezet voor LGBTQ-gemeenschap. Daarom leek het Pathé aardig om 1 + 1 te doen en een speciale vertoning van Rocketman te regelen. Denk je misschien: ja, maar Rocketman draait toch gewoon in de bios? Klopt, maar nu zijn de tickets dus maar 6 euro. Via de kassa, dat wel. Online geldt de enorme korting niet. Het wordt dus gezellig in de rij, en in de bios. 

Kijk op de website van Pathé voor meer info en tickets.

Lees verder