Wordt The Lodge de nieuwe Hereditary? Kijk de trailer en oordeel zelf

Veronica Superguide logo
Wordt The Lodge de nieuwe Hereditary? Kijk de trailer en oordeel zelf

Wordt The Lodge de nieuwe Hereditary? Kijk de trailer en oordeel zelf

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als we de hype mogen geloven die dit jaar op het prestigieuze Sundance Festival ontstond, dan hebben we met The Lodge “de Hereditary van 2019” te pakken. Zoals menig horrorliefhebber kan herinneren deed deze film vorig jaar nogal wat stof opwaaien. En alles wijst erop dat The Lodge op haar beurt dit jaar bioscooppublieken de stuipen op het lijf zal jagen met een bak duistere psychologische horror. Check hieronder vast de trailer.

Zelfmoordsekte

In The Lodge zien we Riley Keough als een vrouw die met haar twee kersverse stiefkinderen ingesneeuwd raakt in een afgelegen chaletje. Het internet doet het blijkbaar nog wel want de kinderen beginnen hun nieuwe mama te googelen, en komen erachter dat zij als kind de enige overlevende was van een sekte die massazelfmoord had gepleegd.

Heus wel eng

De trailer bevat vooral veel heen- en weer geschijn met zaklantaarns, maar journalisten die de film al hebben gezien drukken hun lezers op het hart dat ‘ie echt dood- en doodeng is, en dat de trailer een beetje mat is omdat er nou eenmaal weinig van deze film kan worden vrijgegeven zonder de boel te spoilen. Er is nog geen Nederlandse releasedatum voor The Lodge, maar daar zal ongetwijfeld snel verandering in komen.

Lees verder