Wordt Shake It Off de Nederlandse variant van Step Up?

Veronica Superguide logo
Wordt Shake It Off de Nederlandse variant van Step Up?

Wordt Shake It Off de Nederlandse variant van Step Up?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Step Up, maar dan in het Nederlands. Die vibe krijgen wij als we lezen over Shake It Off, de Nederlandse dansfilm waar Pip Pellens en Juvat Westendorp aan toegevoegd zijn.

Shake It Off

Het verhaal is een tikkie standaard. In Shake It Off vertrekt een meisje uit een klein dorp naar Rotterdam, om hier haar grote droom te verwezenlijken: danseres worden. Hiervoor moet ze aangenomen worden op de internationale dansacademie. Wanneer dit haar lukt, blijkt dat de grote uitdaging niet alleen ligt in de opleiding, maar ook in de harde wereld eromheen. 

Robin Martens

Naast Step Up, doet Shake It Off ook denken aan Save The Last Dance, de Nederlandse musical Petticoat en ongetwijfeld nog een hoop andere films. Robin Martens speelt de hoofdrol in Shake It Off en haar tegenspeler is Juvat Westendorp, voor wie het zijn speelfilmdebuut is.

Dance Dance Dance

Pip Pellens is naast Westendorp de nieuwste aanwinst. Dat Pip, net als GTST-collega Robin de sterren van de hemel danst, zagen we in Dance Dance Dance. Beiden dames wonnen de talentenjacht. De opnamen van Shake It Off gaan binnenkort van start. 

Lees verder