Wordt Deadpool 2 een Tarantino-film?

Veronica Superguide logo
Wordt Deadpool 2 een Tarantino-film?

Wordt Deadpool 2 een Tarantino-film?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het bericht dat Deadpool-regisseur Tim Miller - vanwege een geschil met hoofdrolspeler Ryan Reynolds - niet terugkeert voor het vervolg, kwam hard aan bij de fans. Daarom zijn enkelen van hen nu een petitie gestart om Quentin Tarantino aan Deadpool 2 te verbinden.

Deadpool 2 + Tarantino

Ryan Reynolds is volgens supporters de man die Tarantino voor de klus moet gaan strikken. Dit komt niet uit de lucht vallen, want voordat Deadpool daadwerkelijk gemaakt werd, noemde Reynolds Tarantino als zijn persoonlijke droom-regisseur. Deadpool 2 en Tarantino dus. De twee lijken misschien geen goede combinatie, maar op het vlak van geweld scoren zowel Deadpool als de meeste films van Tarantino zeer hoog. En ook op het gebied van humor gaat het in beide gevallen redelijk dezelfde kant op.

Zie ook:

Comics

Tarantino heeft in het verleden overigens ook gezegd dat hij best weleens een keer een superheldenfilm wil regisseren. Hij is een groot fan van comics en overwoog het maken van een Luke Cage-film. Een reden waarom Tarantino zijn naam niet aan Deadpool 2 zou verbinden, is het gegeven dat hij de verhalen voor films graag helemaal zelf uitwerkt. 

Ben jij het ermee eens dat Tarantino Deadpool 2 moet regisseren? Je kunt de petitie hier tekenen.

Lees verder