‘Woody Harrelson bevestigd als schurk in Venom-film’

Veronica Superguide logo
‘Woody Harrelson bevestigd als schurk in Venom-film’

‘Woody Harrelson bevestigd als schurk in Venom-film’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De geruchten gingen al langer, maar het lijkt er nu echt op dat Woody Harrelson een van de beruchtste schurken uit het Marvel-universum zal spelen!

Hardnekkig

De naam van Woody Harrelson was al langer verbonden aan de langverwachte verfilming van Venom, de Spider-Man spin-off van Marvel. Volgens hardnekkige geruchten zou hij de rol van Carnage voor zijn rekening nemen. Bleeding Cool lijkt deze geruchten te bevestigen. Volgens de filmsite hebben betrouwbare bronnen verteld dat Harrelson inderdaad in de huid zal kruipen van de bloeddorstige superschurk!

Psychopaat

Carnage maakte zijn stripdebuut in 1992. De moordlustige Spidey-schurk groeide al snel uit tot een favoriet bij de fans. Het feit dat Carnage een bijzondere band heeft met Venom, maakte hem al de meest voor de hand liggende kandidaat voor een rol in deze spin-off. De rol lijkt bij Harrelson in goede handen. Hij bewees met films als Natural Born Killers al dat hij prima een griezelige psychopaat kan neerzetten. Harrelson komt hiermee recht tegenover Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) te staan. Hij heeft getekend voor de titelrol in Venom. Bekijk hieronder de teaser!

Venom draait vanaf 4 oktober in de bioscopen.

Lees verder