Wonder Woman verrast fans in bioscoop

Veronica Superguide logo
Wonder Woman verrast fans in bioscoop

Wonder Woman verrast fans in bioscoop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actrice Gal Gadot verraste eerder deze maand in hoogsteigen persoon fans van Wonder Woman in New York. Gewapend met camera liep ze pardoes de bioscoopzaal in waar een speciale voorvertoning te zien was. 

Record

Afgelopen weekend haalde de film bijna 90 miljoen euro op in Amerika. Regisseur Patty Jenkins breekt daarmee een record: niet eerder haalde een film van een vrouwelijke regisseur zoveel op in een openingsweekend. Tegenspeler Chris Pine en Patty Jenkins zelf waren ook bij de ‘overval’ aanwezig. Kijk voor de video hierboven.

Internationaal

Internationaal haalde Wonder Woman, met Gal Gadot in de titelrol, nog eens 110 miljoen euro op. Met die cijfers mag de film zich volgens de L.A. Times de eerste superhelden-blockbuster met een vrouwelijke hoofdrol noemen. De actrice zal dit najaar opnieuw als Wonder Woman te zien zijn in de superheldenfilm Justice League.

Diana

Wonder Woman vertelt het verhaal van Diana, prinses van de Amazones, die uitgroeit tot de legendarische DC-heldin. Ze laat het paradijselijke eiland waar ze is opgegroeid achter om mee te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Tussen de rondvliegende kogels door wordt ze verliefd op een Amerikaanse piloot (Chris Pine).

Wonder Woman draait in Nederland vanaf 15 juni in de bioscoop.

Lees verder