Wonder Woman doet haar naam eer aan in nieuwe trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wonder Woman doet haar naam eer aan in nieuwe trailer

Wonder Woman doet haar naam eer aan in nieuwe trailer

|
|

Laatste update:

Na Batman en Superman krijgt nu eindelijk Wonder Woman haar eigen film. En in deze nieuwste trailer lijkt er geen letter gelogen aan haar heldennaam!

Stripgigant

We maakten al kennis met Gal Gadot als Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice. Daar bleek de Amazone al niet onder te doen voor haar collega’s van stripgigant DC. Gelukkig krijgt deze iconische superheld nu eindelijk haar film en afgaande op de spectaculaire trailer wordt ons geduld beloond!

Amazones

In Wonder Woman zien we hoe de prinses Diana opgroeit tussen de Amazones op het paradijselijke eiland Themyscira. Daar blijkt al snel dat ze een groot strijder is. Wanneer ze verliefd wordt op een Amerikaanse piloot die strandt op het eiland, besluit ze hem te volgen naar Londen om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Daar komt ze oog in oog te staan met de schurk Dr. Poison en Ares, de god van de oorlog!

Naast Gal Gadot (Furious 7) zijn er ook rollen voor Chris Pine (Star Trek: Beyond), Robin Wright (House of Cards) en, onze Nederlandse Wonder Woman, Doutzen Kroes!

Wonder Woman draait vanaf 1 juni in de bioscopen.

Lees verder