Wonder Woman: de nieuwste en laatste trailer!

Veronica Superguide logo
Wonder Woman: de nieuwste en laatste trailer!

Wonder Woman: de nieuwste en laatste trailer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwste en daarmee laatste trailer van Wonder Woman is gearriveerd! Gisteravond werd ie getoond tijdens de MTV Movie Awards en een paar uur geleden plaatste producent Warner Bros. het opwarmertje op hun eigen kanaal. Zie de trailer hierboven.

Gal Gadot

We maakten al kennis met de Israëlische Gal Gadot als Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice. Daarin bleek de Amazone al niet onder te doen voor haar collega’s van stripgigant DC. Gelukkig krijgt deze iconische superheld dan ook haar eigen film. In deze nieuwste trailer lijkt er geen letter gelogen aan haar heldennaam, de trailer zit vol prachtige beelden en spectaculair gefilmd stuntwerk.

DOUTZEN KROES

Naast Gal Gadot (Furious 7) zijn er ook rollen voor Chris Pine (Star Trek: Beyond), Robin Wright (House of Cards) en een klein rolletje voor onze eigen Wonder Woman, Doutzen Kroes!

Het Verhaal

In Wonder Woman zien we hoe de prinses Diana opgroeit tussen de Amazones op het paradijselijke eiland Themyscira. Daar blijkt al snel dat ze een groot strijder is. Wanneer ze verliefd wordt op een Amerikaanse piloot die strandt op het eiland, besluit ze hem te volgen naar Londen om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Daar komt ze oog in oog te staan met de schurk Dr. Poison en Ares, de god van de oorlog!  Wonder Woman is vanaf 15 juni te zien in de bioscoop.

Lees verder