Wolverine heeft een opvolger gevonden

Veronica Superguide logo
Wolverine heeft een opvolger gevonden

Wolverine heeft een opvolger gevonden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wolverines kloon, het zal je niet verbazen, is niet bang om haar eigen klauwen te gebruiken. Kijk de nieuwe trailer van Logan!

Logan

Na X-Men Origins: Wolverine (2009) en The Wolverine (2013) wordt Logan in 2017, op 2 maart om precies te zijn, het laatste soloavontuur van Logan/Wolverine. Hugh Jackman speelt natuurlijk weer de hoofdrol, en ook Patrick Stewart (Professor X) is weer van de partij.

In zijn - vooralsnog - laatste avontuur moeten Logan en Professor X een bijzonder meisje beschermen: een kloon van Logan zelf! Een kwaadwillende organisatie zit achter haar aan, en in de vorige trailer konden we al zien dat deze strijd zomaar de bloedigste ooit voor Wolverine zou kunnen betekenen.

Laura Kinney / X-23

Het kloontje in kwestie mag dan pas een jaar of 11 zijn, haar klauwen zijn al vlijmscherp en ook het bekende Wolverine-temperament is haar niet vreemd. De onschuldige Laura Kinney verandert al snel in X-23, al kan haar mutantennaam wat ons betreft nog wel een second opinion gebruiken. Dat ze bijzonder geschikt is om eventueel in Logans voetsporen te treden, is in ieder geval duidelijk. Logan draait vanaf 2 maart in de Nederlandse bioscopen!

Lees verder