wolter kroes de oranjezomer

Veronica Superguide logo
wolter kroes de oranjezomer

Wolter Kroes reageert op Marcel van Roosmalen bij Oranjezomer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We vreesden het ergste, maar het is tot dusver alleen maar lachen geweest bij De Oranjezomer. Alhoewel... Gisteravond dreigde het toch even mis te gaan toen columnist Marcel van Roosmalen een wel heel pijnlijk stukje over Wolter Kroes voorlas. Wolter komt vandaag gelukkig met een 'sportieve' reactie.

'Frikandel met oogjes'

We vermaken ons kostelijk met De Oranjezomer. Van het ‘schlager-haar’ van Wilfred Genee tot ons nieuwe favoriete duo René van der Gijp en Wesley Sneijder; er is genoeg te lachen in het sportprogramma. Toen columnist Marcel van Roosmalen gisteren een wel heel pijnlijk stukje over Wolter Kroes voorlas, was het echter de vraag of de feestvreugde aan zou houden. De columnist noemde Wolter onder meer “die frikandel met oogjes”. Ouch…

Wolter Kroes reageert sportief

In de vroege uitzending van De Oranjezomer stonden de Veronica Inside-mannen zojuist nog even stil bij de diss van Marcel aan het adres van Wolter. René zou het zich best kunnen voorstellen als Wolter boos was geworden. Niets blijkt echter minder waar! De zanger kon er wel om lachen. Wilfred laat als bewijs de reactie van de zanger zien: “De tijd van zuurpruimen is wel voorbij. Viva Hollandia. Maak het speciaal, als één man achter ons Oranje.” En dat is “sportief” van Wolter, meent Wilfred. “Dat doet ie goed.

reactie wolter kroes marcel van roosmalen de oranjezomer

De Oranjezomer is elke dag te zien op SBS6, rond 20:00 uur én 23:00 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder