Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling

Gerard Joling helemaal klaar met 'leraar Engels' Hugo de Jonge

|
|

Laatste update:

Gerard Joling vertelde gisteren aan RTL Boulevard dat hij een tijdje terug besmet raakte met het coronavirus, maar hij greep het interview ook aan om een snoeiharde sneer uit te delen aan minister van volksgezondheid Hugo de Jonge.

Of, zoals Gerard 'm beschrijft, 'een leraar Engels'. De zanger - die toch niets moet hebben van dat hele blad voor de mond-gedoe - is even helemaal klaar met de minister. Volgens 'Geer' slaat hij de plank mis met de huidige coronamaatregelen en dan vooral de horeca-sluiting.

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

'Leraar Engels'

Gerard ging tegenover Boulevard-verslaggever Aran Bade los tegen Hugo de Jonge. "De horeca ook: natúúrlijk kun je een restaurant open gooien. Dan heb je een minister De Jonge die iedere keer heel leuk met z’n mondkapje dingen zegt, waarvan ik denk: jij bent uiteindelijk gewoon maar een leraar Engels." Oef...

'Godverdomme'

Hugo is inderdaad ooit leraar geweest. Volgens Gerard is hij absoluut niet gekwalificeerd om zulke beslissingen - zoals het dichtgooien van de horeca om de verspreiding van het virus in te dammen - te nemen. "Wat weet je er godverdomme allemaal van? Maar de hele economie gaat wel naar de tyfus." Gerard maakt zich zorgen. "Ik maak me wel druk om andere mensen. Alle mensen die werken in de entertainmentbusiness; het gaat allemaal naar de klote."

Lees verder