Witte Huis onder vuur in nieuwe trailer Homeland: Seizoen 7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Witte Huis onder vuur in nieuwe trailer Homeland: Seizoen 7

Witte Huis onder vuur in nieuwe trailer Homeland: Seizoen 7

|
|

Laatste update:

In februari begint het zevende seizoen van Homeland. Een nieuwe trailer van deze spannende hitserie licht alvast een tipje van de sluier op!

Aanslag

In de laatste aflevering van het zesde seizoen van Homeland was te zien hoe president Keane (Elizabeth Marvel) de opdracht gaf om honderden medewerkers van de veiligheidsdiensten op te pakken na een mislukte aanslag op haar leven. Haar voormalige beschermengel Carrie Mathison (Claire Danes) kan niet lijdzaam hoe haar collega’s zonder proces achter tralies belanden en gaat op zoek naar gerechtigheid. In de nieuwste trailer vertellen de hoofdrolspelers wat we van het nieuwe seizoen kunnen verwachten!

Polaroid

In de nasleep van de arrestaties is het land verdeelder dan ooit. Terwijl de president steeds drastischere maatregelen neemt, wordt het protest tegen haar beleid alleen maar groter. Ook Carrie keert zich af van het Witte Huis en begint haar eigen missie om haar collega’s te bevrijden. Dit seizoen lijkt weer veel nauw aan te sluiten op de actualiteiten. Zoals Mandy Patinkin, die de rol van Saul Berenson speelt, het verwoordt: “Het zevende seizoen is een polaroid geworden van de wereld waarin we leven.”

Het zevende seizoen van Homeland is vanaf 11 februari te zien op de Amerikaanse zender Showtime.

Lees verder