Winston Gerschtanowitz

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz presenteert knikkershow met BN'ers

|
|

Laatste update:

Wat heeft 'de BN'er' niet gedaan? Blokjesbouwen, van een duikplank springen, curlen, 'mollen' vangen; you name it en er is wel een zender die er ooit een programma van heeft gemaakt. De nieuwste 'BN'er-doet X'-show? Marble Mania, een knikkershow van SBS6 onder leiding van Winston Gerschtanowitz.

We wisten al een tijdje dat SBS6 wilde gaan knikkeren met BN'ers, maar dat Winston 't gaat presenteren weten we nu pas. Ook is er een uitzenddatum: Marble Mania komt in januari 2021 op de buis. RTL zou trouwens ook zo'n programma gaan maken, maar zag daar toch van af. Helaas geen knikkeroorlog op de buis!

Jack van Gelder

SBS6 geeft de show nog een lekker opzwepend tintje door Jack van Gelder in het commentatorhokje te zetten. De deelnemers spelen in elke ronde eerst een behendigheidsspel. "Mini-bowlen bijvoorbeeld, of penaltyschieten. Hoe behendiger je bent, hoe meer kans je hebt in de volgende race: de geluksrace. Tijdens die zenuwslopende knikkerrace op steeds een nieuwe, indrukwekkend gebouwde baan wisselen geluk en pech elkaar constant af", teaset Talpa in hun persbericht.

Zou het er ongeveer zo aan toe gaan?

Wat gaan de BN'ers doen?

Ook komt er een gigantische finalebaan met 12.000 (!) knikkers. Welke BN'ers meedoen, weten we nu nog niet. Het zijn er in elk geval elke aflevering drie. "De drie BN’ers in elke aflevering hebben een band met elkaar. Het zijn vrienden, collega’s of juist concurrenten van elkaar. Eén ding is zeker: ze zijn zeer fanatiek en vastbesloten om elkaar te verslaan! Elke BN’er speelt voor een zelfgekozen goed doel, gesteund door de Vriendenloterij."

Winston Gerschtanowitz presenteert knikkershow met BN'ers
Foto: William Rutten

Marble Mania is vanaf januari 2021 te zien op SBS6. Een specifiekere datum volgt nog.

Lees verder