Winston Gerschtanowitz ontroerd door thuiswinnaars Miljoenenjacht: ‘nog nooit meegemaakt’

In de populaire tv-hit Miljoenenjacht vertrok Winston Gerschtanowitz vanavond met een koffer 'gevuld' met 325.000 euro naar Hoorn. Daar trof hij de thuiswinnaars die met hun reactie zowel Winston als de kijkers thuis, wisten te ontroeren. 

Miljoenenjacht
© RTL

In de studio bij Linda de Mol lukte het deelnemer JJ om 325.000 euro binnen te halen. Aan Winston vervolgens de eer om ergens in het land een gezin héél (héél) blij te maken met hetzelfde bedrag. Waar de reacties van de thuiswinnaars in het verleden ook soms best vreemd konden zijn, ging in Hoorn het dak eraf.

Fack!

“Fack hé”, riep de vrouw des huizes toen ze begreep waarom Winston voor haar deur stond. Vervolgens barstte ze meteen in huilen uit. Ook Winston wist niet wat hij meemaakte. “Ik heb dat nog nooit gehad, al tranen bij de voordeur.”

Een beetje klein

Het gezin van vijf dat samen op 70 vierkante meter woont, kan de prijs goed gebruiken. Want ondanks dat ze gek zijn op hun buurt en buren is het huis wel een beetje klein. Wanneer ze horen dat ze 325.000 euro hebben gewonnen, houden ze het niet meer. 

Super sympathiek

Op twitter regent het complimenten aan het adres van de ‘super sympathieke thuiswinnaars’. “Ah, deze mensen kunnen dit bedrag zo goed gebruiken, zo te horen! Het is ze gegund”, aldus een kijker. Een ander laat weten te hebben meegehuild ‘van blijdschap.’

Miljoenenjacht is iedere zondag om 20.00 uur te zien op SBS 6.