Winnie the Pooh: Blood and Honey

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Winnie the Pooh: Blood and Honey

Bloed en honing: Winnie the Pooh is een seriemoordenaar in nieuwe horrorfilm

|
|

Laatste update:

Sinds begin dit jaar zijn de geliefde Winnie the Pooh boeken oud genoeg dat ze hun copyright verliezen. Dat betekent dat iedereen kosteloos nieuwe verhalen kan delen met de geliefde honing etende beer. En of ze dat doen! Dit is de trailer voor Winnie the Pooh: Blood and Honey. De eerste Winnie the Pooh horrorfilm!

Christopher Robin is een eikel

De film is binnen 10 dagen opgenomen in Engeland, met Rhys Waterfield achter de camera. Christopher Robinson speelt de hoofdrol en vertrekt uit het 100 Acre Forest. Zijn knuffeldieren zoals Winnie en Piglet, laat hij in een vuilnis bak achter. Vinden ze niet leuk en wanneer Christopher met z’n nieuwe volwassen vrienden terugkeert, begint het moorden.

Horror en humor

De film heeft zeker geen Hollywood budget maar de mensen met Winnie the Pooh- en Piglet-maskers zijn absoluut creepy genoeg. De film snapt sowieso hoe ontzettend dom het verhaal is en gooit de nodige humor ertegenaan. Zo snackt Winnie lekker van een pot honing nadat hij iemand vermoord heeft.

Beter dan de Disney-film?

Schrijver A.A. Milne publiceerde Winnie the Pooh in 1926 en met name Disney heeft de knuffelbeer later wereldberoemd gemaakt. De studio kwam in 2018 al met z’n eigen liveaction film waarin Ewan McGregor een volwassen Christopher Robin speelt. Helaas is Winnie daarin geen moordenaar, al raakte zijn stemacteur wel een keer in opspraak.

Wanneer het bloed (en de honing) vloeit is onbekend. De Winnie the Pooh horrorfilm heeft nog geen releasedatum.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder