Monster Hunter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monster Hunter

Winnen: Monster Hunter op Blu-Ray

|
|

Laatste update:

Monster Hunter verschijnt 28 april op DVD en Blu-Ray. Wij mogen van Sony Pictures Home Entertainment Benelux tien exemplaren weggeven aan onze lezers! Check snel wat je moet doen om de film te winnen.

Als Captain Artemis en haar team plotseling in een zandstorm terechtkomen, belanden ze in een onbekende omgeving. Deze wereld wordt bewoond door angstaanjagende monsters die bestand zijn tegen hun wapens. Dan ontmoet het team de mysterieuze Hunter, die de wezens steeds een stap voor is. Ze zullen de krachten moeten bundelen om totale verwoesting van hun wereld te voorkomen.

Gameverfilming

Monster Hunter is een verfilming van de gelijknamige game. Deze actiefilm met een vleugje fantasy is van dezelfde makers als de Resident Evil-franchise en heeft een echte sterrencast. In de hoofdrollen schitteren onder anderen Milla Jovovich (Resident Evil), Tony Jaa (Fast & Furious 7) en Ron Perlman (Hellboy).

Maak kans op de Blu-Ray-editie van Monster Hunter

Reageer onder onze Facebook-post en je maakt meteen kans om Monster Hunter op Blu-Ray te winnen! Meedoen kan tot 28 april.

Lees verder