Erica en Maxime Meiland in Chateai Bijstand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica en Maxime Meiland in Chateai Bijstand
BN'ersMeilandOphef

Winkelmedewerker haalt uit naar Maxime in Chateau Bijstand

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meid, wat een gezeik! Maxime Meiland beunde in Chateau Bijstand wat bij in een slijterij om wijn te scoren, maar de medewerker die haar begeleidde, heeft niet zo'n hele hoge pet op van Maxime's rekenkunsten.

Sterker nog: de man in kwestie vuurde een flinke sneer op haar af toen hij even alleen voor de Chateau Bijstand-camera's stond voor een 'functioneringsgesprek'. Niet goeeeeeed.

Chateau Bijbeunen

Wat doe je als je voor een programma zogenaamd in de bijstand zit, maar toch zin hebt in een grote hoeveelheid wijn? Je gaat werken bij een slijterij. Maxime mocht onder begeleiding van een medewerker van de slijterij lekker bijbeunen in ruil voor wat flessen dronken druivensap. Alleen... toen de jongste, veelbesproken Meiland-dochter een klant geld terug moest geven, ging het mis...

Medewerker haalt uit naar Maxime Meiland

Maxime stond op standje paniek toen ze in de knoop raakte met muntgeld. "Dit wordt dus een probleem. Ik ben heel slecht in terugbetalen." Hoe kan het dat 'Max' zo worstelt met de centen? "Ik ben niet goed in rekenen", gaf ze toe. "Volgens mij heb ik dyscalculie." De medewerker die de realityster onder zijn hoede nam, is wel blij met haar, maar kon een niet-zo subtiele sneer niet onderdrukken. "Ze deed het hartstikke leuk. Alleen je merkt dat ze blond is." Auw...

 Chateau Bijstand kijk je elke maandagavond om 20.30 uur bij SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder