Win de ultieme Star Wars Experience!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Win de ultieme Star Wars Experience!

Win de ultieme Star Wars Experience!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Mark Hamill (Luke Skywalker) en Daisy Ridley (Rey) hebben een boodschap voor de ultieme Star Wars-fans: je maakt deze maand kans op drie epische Star Wars-ervaringen!

40 jaar Star Wars

Ter gelegenheid van het 40-jarige bestaan van Star Wars, slaan Disney en LucasFilm de handen ineen om hun fans te bedanken. In Good Morning America kondigden Mark Hamill (Luke Skywalker) en Daisy Ridley (Rey) de actie Force For Change aan, een benefietactie voor UNICEF en Starlight Childen’s Foundation.

Epic Star Wars Experiences

Als je een donatie schenkt aan Force For Change, maak je kans op één van de drie ultieme Star Wars-ervaringen: 1) een bezoek aan de filmset van de aankomende Han Solo-film en een kans om in de film te spelen, 2) vergezel de cast op de rode loper tijdens de première van Star Wars: The Last Jedi en 3) een overnachting in de Skywalker Ranch.

Omaze: Force For Change

Hoe meer je schenkt aan het goede doel, hoe meer kans je maakt op deze once-in-a-lifetime Star Wars-ervaringen en kun je gave goodies winnen! Meedoen kan van 11 april tot en met 11 mei via Omaze.com/StarWars.

Lees verder