Will Turner is terug in nieuwe teaser Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Turner is terug in nieuwe teaser Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Will Turner is terug in nieuwe teaser Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

|
|

Laatste update:

Niet alleen kapitein Jack Sparrow en Barbossa zijn terug in de vijfde film uit de populaire Pirates of the Caribbean-reeks. Ook een oude bekende is te zien in een nieuwe tv-spot van Dead Men Tell No Tales: Orlando Bloom als Will Turner.

Flying Dutchman

In 2003 veroverde Orlando Bloom menige harten als smidsjongen William Turner in de eerste film, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Aan het eind van de derde film, Pirates of the Caribbean: At World’s End, nam Will de taak over Davy Jones als kapitein van de Flying Dutchman om de doden op zee naar de overkant brengen. Op zijn laatste dag aan land trouwde hij met Elizabeth (Keira Knightly)… met een zoontje als resultaat.

Henry Turner

En dat kind, Henry Turner (gespeeld door Brenton Thwaites), is inmiddels opgegroeid in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales en als jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. In een nieuwe teaser zien we hoe vader en zoon worden herenigd. Check de tv-spot hierboven!

Drietand van Poseidon

In Dead Men Tell No Tales wordt de excentrieke kapitein Jack Sparrow, natuurlijk vertolkt door Johnny Depp, achternagezeten door zijn oude aartsvijand Captain Salazar (gespeeld door Javier Bardem), die ontsnapt is uit de Devils Triangle.

Sparrow moet op zoek naar de legendarische drietand van Poseidon vinden om Salazar en zijn bemanning te verslaan. Hij wordt hiervoor vergezeld door Henry en Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Ook aan boord deze film: Geoffrey Rush als Barbossa, Stephen Graham als Scrum en Kevin McNally als Gibbs. Dead Men Tell No Tales wordt geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg en is een productie van Jerry Bruckheimer. 

Dead Men Tell No Tales draait vanaf 25 mei in de bioscoop.

Lees verder