Will Smith in Fresh Prince of Bel-Air

Veronica Superguide logo
Will Smith in Fresh Prince of Bel-Air

Vet! Will Smith lanceert kledinglijn van Fresh Prince of Bel-Air

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat The Fresh Prince of Bel-Air voor het eerst op tv te zien was en Will Smith vond het wel eens tijd om een kledinglijn gebaseerd op het programma te lanceren. Bestellen kan via deze site. Je moet er wel snel bij zijn: de kledinglijn is volgens de acteur maar een paar weken verkrijgbaar! 

Sportieve kleding

Je moet er wat voor over hebben om er net zo cool uit te zien als Will Smith in de serie. De sportieve basketbalkleding, sokken en shirts zijn namelijk aan de prijzige kant, maar het ziet er wel echt vet uit. Het topitem uit de collectie? De 'air freshener' met Will erop. We love it! 

Druk bezig

Will smith is zelf ook erg enthousiast: "Ik weet niet waarom ik dit niet deed toen we The Fresh Prince maakten. Ik ben er helemaal hyper van, alsof ik twaalf ben." De kledinglijn is niet het enige waar hij druk mee bezig is; hij speelt in de film Gemini Man, die vanaf 10 oktober in de bioscoop te zien is. Daarnaast ging hij na veel kritiek van zijn familie op dieet en verloor heel wat kilo's!

Waar kun je de kleding kopen? 

De kleding kun je bestellen op de site van Will Smith. De acteur heeft in zijn 50-jarige leven zeker niet stilgezeten, bekijk hier de 5 beste films van Will Smith maar eens. 

Lees verder