Will Smith en Jimmy Fallon coveren de beste televisietunes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith en Jimmy Fallon coveren de beste televisietunes

Will Smith en Jimmy Fallon coveren de beste televisietunes

|
|

Laatste update:

Will Smith en Jimmy Fallon zongen donderdagavond een medley van hun favoriete televisietunes. Natuurlijk mocht de intro van The Fresh Prince of Bel-Air niet ontbreken!

Spraakmakend

Onlangs was Will Smith te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon. Daar praatte hij onder meer over One Strange Rock, de documentaireserie die hij presenteert voor National Geographic. Hierin vertellen astronauten over hun kijk op aarde. De serie is gemaakt door Darren Aronofsky, de regisseur van spraakmakende films als Requiem for a Dream en mother! De oogstrelende trailer voor deze docureeks werd eerder deze week onthuld.

Feest

Maar het bleef niet bij kletsen alleen. Na het promopraatje nodigde Jimmy zijn muzikale gast uit om een medley te zingen van een paar van de populairste sitcom-intro’s. Dat liet de Fresh Prince zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Ondersteund door hiphophelden The Roots, kwamen onder meer de themesongs van Golden Girls, The Andy Griffith Show en Full House voorbij. Uiteraard was het feest niet compleet zonder een live uitvoering van de intro van The Fresh Prince of Bel-Air. Spoiler: het dak ging er af!

One Strange Rock is vanaf 28 maart te zien bij National Geographic.

Lees verder