Will is chill: opnames Bad Boys for Life afgerond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will is chill: opnames Bad Boys for Life afgerond

Will is chill: opnames Bad Boys for Life afgerond

|
|

Laatste update:

Het heeft even geduurd, maar de opnames voor het derde deel in de Bad Boys-reeks zitten erop. Op Instagram namen Will Smith en Martin Lawrence dan ook een welverdiende pauze.

Margarita

We hebben er niet minder dan zestien jaar op moeten wachten, maar in januari was het eindelijk zover: toen gingen de opnames voor Bad Boys 3 van start. Of, zoals de film officieel heet, Bad Boys for Life (of Bad Boys for Lif3, dat zou ook nog kunnen). Hoe het ook zij, na slechts drie maanden is de film al geschoten en ingeblikt. Dat is best snel, en dus hadden hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence wel een margarita verdiend!

Meedogenloos

In Bad Boys for Life heeft Marcus (Martin Lawrence) promotie gemaakt. Zijn collega Mike (Will Smith) gaat het echter minder voor de wind: hij verkeert in een midlife crisis. Beiden krijgen de kans zich opnieuw te bewijzen wanneer ze geconfronteerd worden met een meedogenloze drugsbaron (gespeeld door Jacob Scipio). Dit derde deel in de reeks zal geregisseerd worden door Adil El Arbi and Bilall Fallah. Dit Belgische regisseursduo heeft naar verluidt ook getekend voor Beverly Hills Cop 4.

Bad Boys for Life zal begin volgend jaar in de bioscopen draaien.

Lees verder