'Will & Grace keert terug!'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
'Will & Grace keert terug!'

'Will & Grace keert terug!'

|
|

Laatste update:

De kogel is door de kerk: er komt een vervolg op de successerie Will & Grace! Althans... volgens acteur Leslie Jordan.

Leslie Jordan vertelde dit tijdens een interview aan het radiostation KPBS in San Diego. De acteur speelde de rol van Beverly Leslie in de serie, de frenemy van Karen Walker, waarvoor hij een Emmy Award in de wacht sleepte.

Geruchten

Er gingen al een tijdje geruchten dat de comedyserie terug zou keren. In september verscheen er opeens een filmpje op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen te zien waren. Het bleek te gaan om een verkiezingsspotje. Check de video hieronder.

De hernieuwde samenwerking zorgde voor allerlei geruchten. Vooral toen hoofdrolspeler Eric McCormack bekendmaakte dat de cast met NBC aan het onderhandelen was.

Politiek tintje

De opnames voor de afleveringen starten in juli en de comedy zal vooral gaan over de Amerikaanse politiek, onthulde Megan Mullally, een van de actrices die aan de serie is verbonden. Met Donald Trump als de nieuwe president kon de terugkeer van de comedyserie niet op een beter moment komen, liet de actrice zich tegenover PrideSource ontvallen.

Will & Grace

De zender NBC zond Will & Grace tussen 1998 en 2006 uit. De show heeft in totaal 16 Emmy’s in de wacht gesleept. NBC heeft zelf nog geen reactie gegeven op alle geruchten, dus 100% zeker is het nog niet, maar we houden je op de hoogte!

Lees verder