Wilfred Genee

Veronica Superguide logo
Wilfred Genee

Wilfred Genee weigert 'valstrik' Eva Jinek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Veronica Inside-presentator Wilfred Genee kreeg deze week een uitnodiging van de veelbesproken talkshowhost Eva Jinek, maar hij is niet in haar 'val' getrapt.

Eva had het gisteren met (ex)sporters Mark Tuitert en Suzanne Schulting over de Tour de France, maar Wilfred kreeg eerder deze week al een uitnodiging om bij Jinek te komen praten over de Ronde van Frankrijk, zo onthulde hij zelf in de radiovariant van VI. Maar... dit was blijkbaar een soort valstrik?!

Onder valse voorwendselen

De VI-terugkeer van Gijp, Genee en Derksen - na een zomer vol onderlinge ruzie en akkefietjes - doet al dagen veel stof opwaaien. Wilfred is er daarom van overtuigd dat de Jinek-redactie de Tour erin fietste als een soort val. Want, zo denkt 'ie, het zal aan de Jinek-tafel natuurlijk voornamelijk gaan om de ruzie tussen Gijp en Derksen tegen Genee, plus alle Akwasi-ophef. 

'Kom niet uit een ei'

"Het grappige is dat ik gisteren werd gebeld door de redactie van Jinek", begint Wilfred, die best hard moest lachen om het hele tafereel. "Of ik vanavond bij Jinek wilde zitten om over de Tour te praten. Hahaha! Ik zei ook: ‘Ik kom toch niet uit een ei jongens, alsjeblieft!’ Toen zei hij: ‘Ja, maar bij Tour du Jour (de wieler-talkshow die Wilfred ooit presenteerde, red.) deed je het ook zo goed.’ Hahaha!" Wilfred is overigens niet pissig op de redacteur die 'm opbelde. Gelukkig maar. "Dit is de vaste gozer die altijd contact opneemt. Het is op zich een heel aardige gozer."

Lees verder