Wie is het nieuwe personage in GTST?

Veronica Superguide logo
Wie is het nieuwe personage in GTST?

Wie is het nieuwe personage in GTST?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een nieuw personage maakt binnenkort haar debuut in Meerdijk. Maar wie het is, houdt GTST nog even geheim, maar de geruchten en roddels vliegen al in het rond.

Nieuw karakter

“Leuk nieuws! Binnenkort zie je een nieuw personage in #GTST! Maar wie is het en wat komt hij of zij doen in Meerdijk? To be continued...”, schrijft GTST bij de aankondiging op Facebook.

Becky, is that you?

Op de foto zien we een vrouw met krullen. Fans denken al te weten over wie het gaat: dit moet Becky zijn, de vriendin van Sacha waarmee Noud op dit moment aan het chatten is.

De GTST fanclub speculeert er al op los over welke actrice het zou zijn. “De stem van Becky heeft wel wat weg van de stem van Elin (Jolijn Henneman) van Nieuwe Tijden, die er overigens bekend om staat zich weleens anders voor te doen op internet.”

Maar hoe zit het dan met die volle bos krullen? Volgens de fanclub zou het “ook wel eens Avalanche Blokland (Talisia Misiedjan) kunnen zijn uit SpangaS.”

Of is het toch Ramona uit Utopia? “Ramona is 511 dagen in het SBS 6 TV programma Utopia te zien geweest. Nadat ze het nieuws ontving dat haar moeder een hartaanval had gehad is ze halsoverkop vertrokken uit Utopia.” Daarnaast is Ramona ook theaterdocente…

Martine Hafkamp

Het is komen en gaan in Meerdijk. Afgelopen maart keerde Inge Ipenburg in de RTL-soapserie in haar rol van de ultieme slechterik Martine Hafkamp. Wie deze mysterieuze nieuwe bewoner van Meerdijk wordt, houden we je nog even tegoed.

Lees verder