Nathan Rutjes in Wie is de Mol 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nathan Rutjes in Wie is de Mol 2020

Gemist: WIDM? opnieuw grote winnaar op de zaterdagavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wie is de Mol? mag zich opnieuw de grote winnaar van de zaterdagavond noemen. Niet minder dan 2.289.000 kijkers zagen de jacht op de groene vrijstelling. Daarmee haalde de spelshow de eerste plaats in de ranglijst van de best bekeken programma’s gisteravond. Ook het Journaal van 20.00 uur werd opvallend goed bekeken. Het dagelijkse nieuwsoverzicht trok ruim twee miljoen kijkers. De uitbraak van het coronavirus in Nederland zal daar vast een steentje aan hebben bijgedragen. Als we Roy Donders mogen geloven, is heel Tilburg in staat van paniek!

Dr. Love

De rest van de Top 10 staat grotendeels in teken van het schaatsen. Het wereldkampioenschap in Hamar bezet de zesde, de achtste en de negende plek. Dat is slecht nieuws voor onder meer Robert ten Brink, die met All You Need is Love een teleurstellende 933.00 kijkers scoort. Daarmee belandt Dr. Love op de dertiende plek in de Top 25.

Kwakkelen

Bij SBS 6 blijft het kwakkelen: Deze quiz is voor jou trekt een magere 729.000 kijkers en belandt zo op de achttiende plek. En De Alleskunner kan misschien veel, maar goede kijkcijfers halen hoort daar niet bij. Met 611.000 kijkers staat deze nieuwe spelshow van SBS 6 op een roemloze 23e plaats…

Lees verder