Nathan Rutjes in Wie is de Mol 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nathan Rutjes in Wie is de Mol 2020

Preview Wie is de Mol: Nathan beschuldigt Johan van sabotage

|
|

Laatste update:

Leg je mollenboekje maar vast klaar, want vanavond gaat er weer nieuw hoofdstuk van Wie is de Mol? van start. En daarbij lopen de spanningen tussen de deelnemers steeds hoger op!

Schokkend

Na het onverwachte vertrek van Tina de Bruin uit Wie is de Mol? bleven veel kijkers ademloos achter. Dat gold trouwens niet alleen voor de molloten, maar ook voor de kandidaten zelf. De schokkende exit heeft het wantrouwen tussen de deelnemers alleen maar vergroot. Dat blijkt ook wel uit onderstaand voorproefje voor de komende aflevering. Blijkbaar loopt Johan Goossens tijdens een opdracht te treuzelen. En dat wordt hem niet in dank afgenomen door Nathan Rutjes!

Op scherp

Johan, even stoppen nu met saboteren”, bijt Nathan de cabaretier toe in de video. Maar Johan is natuurlijk niet de enige die zich, al dan niet bewust, verdacht maakt in de komende uitzending. Zo verbaast Jaike Belfor zich over het feit dat Leonie ter Braak tijdens een opdracht zomaar de benen neemt. Kortom, de verhoudingen staan op scherp! Dat is natuurlijk ook de aard van het spel. Tina de Bruin vertelde deze week nog in de officiële WIDM-podcast dat zelfs een toiletbezoek al kan leiden tot wilde beschuldigingen. Wij gaan voor de zekerheid nu alvast!

Je ziet Wie is de Mol? vanavond om 20.35 uur op NPO 1.

Lees verder