Rik van de Westelaken in Wie is de mol 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rik van de Westelaken in Wie is de mol 2020

Preview: Jubileumseizoen Wie is de Mol? vanavond van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De molloten kijken er al maanden naar uit, maar vanavond is het dan eindelijk zover: de aftrap van het twintigste seizoen van Wie is de Mol?.

Leader

Nog maar een paar uurtjes en dan gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? in première. Voor de talloze molloten die vanavond met een notitieblokje voor de televisie zitten, is het spel echter allang begonnen. Vorige week werd de leader voor het nieuwe seizoen van WIDM? onthuld en dat zat volgens de fans al vol aanwijzingen over de identiteit van de mol. In tegenstelling tot vorig jaar weet Rik van de Westelaken in ieder geval wél al wie de saboteur is onder de tien deelnemers.

Geheim

In een interview met Nu.nl vertelt de presentator: “Vorig jaar had ik al zoveel aan m’n hoofd (…). Dat geheim wilde ik er niet ook nog bij. Het is makkelijker het wel te weten als presentator, weet ik nu. Je begrijpt de reacties beter en kan meedenken tijdens de opnames.”Van de Westelaken belooft dan ook een bijzonder jubileumseizoen, waar de molloten van het eerste uur nog eens extra van zullen genieten. “In de serie zitten kleine verwijzingen in de spellen of de omgeving. Je kunt het zien als een tweede laag voor de fans: alleen als je echt goed oplet en echt al heel lang kijkt, snap je het.”

Je ziet Wie is de Mol? vanavond om 20.30 uur op NPO 1.

Lees verder