Buddy Vedder, finale WIDM

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Buddy Vedder, finale WIDM

Bijna perfect! Deze vraag had Buddy Vedder in de WIDM-finaletest fout

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige week werd in de finale van Wie is de Mol? 2020 niet alleen onthuld dat Rob de Mol was, maar ook dat Buddy Vedder 39 van de 40 vragen goed had in de finaletest. Dit was genoeg om de winnaar te worden van dit seizoen, maar er bleef nog één vraag onbeantwoord: welke vraag had hij dan fout? 

In een YouTube-video op het kanaal van 'molloot' Wouter beantwoordt de acteur de vraag: "Ik heb dezelfde vraag ook gesteld aan de productie, want mensen die mij kennen, weten dat ik behoorlijk zuur kan zijn als ik zo dichtbij een perfecte score ben", zo legt hij uit. "De vraag ging over de opdracht 'Kleurrijk' dus met die autootjes die we moesten turven: 'Waar stond de Mol?'."

Sleutelpositie

Nu was deze vraag voor de kijkers niet moeilijk te beantwoorden, maar Buddy Vedder had in deze ronde juist een sleutelpositie "Ik stond te turven op dat moment, dus ik kon dat helemaal niet weten. Ik werd eerder weggestuurd." Het was dus niet de vraag of de Mol aan het turven was of in de fabriek stond, zo legt Buddy nog uit. "Nee, het ging echt om de eerste of tweede kruising. Ik had het kunnen weten als ik dat had gevraagd, maar dat ben ik vergeten." Zo is er toch weer een mysterie ontrafeld. Nu kunnen we ons echt focussen op het volgende seizoen.

Ben je nu benieuwd hoe Buddy Vedder zijn avontuur heeft beleefd? Bekijk hieronder de hele video.

Lees verder