WIDM, tattoos, Rob

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
WIDM, tattoos, Rob

Wat! Zijn de WIDM-opdrachten gebaseerd op de tattoo's van de Mol?

|
|

Laatste update:

Met nog maar een week te gaan tot de grote ontknoping weten wij het nu zeker: Rob is de Mol. Dat denken niet alleen de kandidaten, want door de volgende hint twijfelen we daar zelf ook geen seconde meer aan.

Rob Dekay is al vanaf het begin een opvallende verschijning in Wie is de Mol?: met zijn vooral gele outfits, zijn hoedjes en zijn tattoo's. En als je eens goed op dat laatste gaat letten, dan blijkt het antwoord op de vraag 'Wie is de Mol?' dichterbij dan we denken.

Tattooshop

Een oplettende Molloot heeft er een heuse 'Rob's Tattooshop' van gemaakt (en dus geen 'Nathans Tattooshop, zoals we eerder dachten). Zo zien we in het overzicht de 'Tevreden'-tattoo op zijn (linker) bovenarm, precies in de aflevering dat Rik zegt: "De Mol is tevreden". Maar wat dacht je van de zandloper op zijn rechterpols (die wijst naar aflevering zes als de kandidaten kokertjes met zand moeten vinden) en het vraagteken (terwijl ze die moesten zoeken)? En vergeet het theekopje op zijn elleboog niet. Er was namelijk ook een opdracht dat er een theeservies bij elkaar geraapt moest worden. Dit kan geen toeval meer zijn.

Bekijk alle details hieronder.

Aanstaande zaterdag vanaf 20:30 uur zullen we het eindelijk weten! 

Lees verder