Whodunnit: opnames vervolg Murder on the Orient Express volgend jaar van start

Veronica Superguide logo
Whodunnit: opnames vervolg Murder on the Orient Express volgend jaar van start

Whodunnit: opnames vervolg Murder on the Orient Express volgend jaar van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kenneth Branagh kruipt opnieuw in de rol van Hercule Poirot. En deze keer moet de besnorde detective een moordzaak oplossen op een cruiseschip!

Plaats delict

Als de Belgische detective Hercule Poirot een reisticket boekt, kun je maar beter je vakantie annuleren. In Murder on the Orient Express was hij passagier op een luxetrein die al snel in een plaats delict veranderde. En ook tijdens zijn trip naar Egypte halen niet alle toeristen levend hun eindbestemming. In Death on the Nile wordt Poirot namelijk geconfronteerd met een moordmysterie op een cruiseschip. Naar verluidt gaan de opnames van dit moordmysterie volgend jaar lente van start in Engeland. De film zal in januari 2020 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Butler

Death on the Nile is het vervolg op Murder on the Orient Express. Deze verfilming van de klassieke detectiveroman van Agatha Christie viel op door de topcast, waaronder Johnny Depp, Michelle Pfeiffer en Judi Dench. Welke Hollywood-sterren zullen meevaren op het Egyptische cruiseschip is nog onbekend, maar Kenneth Branagh (Wallander) keert wel weer terug als hoofdrolspeler en regisseur. Het scenario is geschreven door Michael Green. Hij tekende ook voor toppers als Logan en Blade Runner 2049. De butler zal het dus wel niet gedaan hebben…

Lees verder