Whiskey hielp Dakota Johnson door seksscènes 50 Shades Darker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Whiskey hielp Dakota Johnson door seksscènes 50 Shades Darker

Whiskey hielp Dakota Johnson door seksscènes 50 Shades Darker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Om de vele seksscènes in de verfilming van Fifty Shades Darker door te komen, dronk hoofdrolspeelster Dakota Johnson steeds een shotje whiskey voordat ze weer uit de kleren moest. Dat onthult de Amerikaanse actrice in gesprek met Entertainment Tonight.

Whiskeyshotjes en push-ups

Dakota en haar tegenspeler Jamie Dornan maakten er een ritueel van. "Met whiskeyshotjes en pepermuntjes", aldus de actrice. "Hij deed ook push-ups en ik lag daar maar en dronk whiskey." Dat Jamie Dornan wel van fysieke uitdagingen houdt, showde hij onlangs ook in een uitzending van Conan. 

Even goede vrienden

Overigens waren de seksscènes niet zo meer zo lastig als bij het eerste deel, vindt Dakota. "Het is natuurlijk nooit makkelijk, maar we zijn ontzettend close geworden en dat maakt het makkelijker om de scènes iets extra's te geven."

Daar sluit Jamie zich bij aan. "We houden op een bepaalde manier van elkaar en respecteren elkaar", zegt hij. "We zijn goede vrienden en dat maakt het absoluut makkelijker."

Fifty Shades Darker

In de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek van de bestselling boekenreeks van E L James, wil Christian Grey Ana terug in zijn leven. Maar zijn verleden laat hem niet los: het koppel moet zien te dealen met zowel een psychologische als een fysieke bedreiging, wanneer een jaloerse ex plotseling op de stoep staat.

Fifty Shades Darker draait vanaf 9 februari in de bioscoop.

Lees verder