Westworld-makers halen grap uit met fans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Westworld-makers halen grap uit met fans

Westworld-makers halen grap uit met fans

|
|

Laatste update:

Het mag misschien geen 1 april meer zijn, dat weerhield de makers van HBO-serie Westworld niet om met een vrij geestige grap op de proppen te komen.

De makers van de succesvolle serie plaatsten een mededeling op Reddit, het discussieplatform waarop Westworld ten tijde van seizoen 1 uitgebreid werd besproken. "Theorieën kunnen ook spoilers worden, de grens tussen die twee is verwarrend", stellen de makers. "We hebben er lang over nagedacht en zijn tot de moeilijke, en mogelijk erg controversiële, beslissing gekomen om een video te posten waarin we de hele plot en alle twists onthullen."

Het stel, Jonathan Nolan en Lisa Joy, gaat nog verder in hun verklaring en hoopt dat fans die de ins en outs willen weten, degene die liever zonder die kennis naar Westworld kijken beschermen. "Het is een nieuwe tijd, en een nieuwe wereld als het gaat om de relatie tussen de makers van programma's en het publiek. En vertrouwen is daar een groot deel van", aldus de twee in hun post.

Terwijl verschillende nieuwssites (ook in Nederland) het nieuws massaal begonnen over te nemen, verscheen er een nieuwe post op Reddit waaruit al snel bleek dat het om een grapje ging. Er werd ook een video bij geplaatst, check 'm hieronder! 

Het nieuwe seizoen van Westworld gaat op maandag 23 april in Nederland van start bij Ziggo.

Lees verder