Jan Versteegh en Albert Verlinde in 6 Inside

Veronica Superguide logo
Jan Versteegh en Albert Verlinde in 6 Inside

‘Wesley Sneijder gaat door het lint tegen 6 Inside-redactie’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volgens Albert Verlinde ging Wesley Sneijder gisteren énorm tekeer tegen de 6 Inside-redactie. Hij wilde niet dat het programma zijn aanhouding naar buiten zou brengen en dreigde met een levenslange SBS6-boycot.

Dat onthulde Albert zelf in de allerlaatste 6 Inside, op vrijdag. “Hij ging behoorlijk los”, onthult de showkoning. “Als je dat niet gewend bent, sta je echt te trillen. Hij zei: ‘als jullie dit melden, werk ik nóóit meer met SBS’.”Bekijk hier de beelden, waarin Albert het nieuws en Wesleys aanhouding bespreekt met misdaadkenner Mick van Wely:

Vrouwonvriendelijk

Ook zou Wesley een vrouwonvriendelijke opmerking hebben gemaakt tegen een redactrice, eentje die je volgens Albert ‘echt niet kunt maken tegen een dame in deze tijd’. De dame in kwestie stuurde Wesley een bericht, hij reageerde met: ‘je ziet er leuk uit, misschien kun je dat melden in de uitzending’.

Uitgelekte beelden

Gisterenavond publiceerde Shownieuws beelden van de voetballer tijdens die beruchte nacht. Je ziet hem in ogenschijnlijk beschonken toestand op een auto liggen. Ook kust hij een vrouw. Uiteindelijk zou hij voor maar liefst 6000 euro schade hebben toegebracht aan de wagen.

Albert is duidelijk pissed. "Ik laat met niet uitschelden aan de telefoon. Dit is feitelijk chantage." Hij sluit het item af door Sneijder op te roepen zijn excuses aan te bieden: "pak nu de telefoon en zeg dat je het zo niet bedoelde".

Lees verder