Je kunt weer lekker chillen! Wereldwijde Netflix-storing opgelost

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Je kunt weer lekker chillen! Wereldwijde Netflix-storing opgelost

Je kunt weer lekker chillen! Wereldwijde Netflix-storing opgelost

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Wilde je eerder vandaag eindelijk beginnen aan Outlander of The Crown? Dan kwam je van een koude kermis thuis… Netflix was namelijk wereldwijd een aantal uur lastig toegankelijk. Wanneer je een film of serie wilde afspelen, werd je getrakteerd op een foutmelding… Gelukkig heeft Netflix inmiddels laten weten dat de storing opgelost is!

Netflix paar uur offline door wereldwijde storing

Vanmiddag rond 14:30 uur ging het plots helemaal mis… Mensen die een middagje lekker wilden chillen, konden niet Netflixen! De streamingdienst kampte namelijk een aantal uur met een fikse storing. Als je een titel wilde checken, verscheen de boodschap dat de dienst niet bereikbaar was. De storing trof niet alleen Nederland, ook in andere Europese landen, Amerika en Azië was Netflix uit de lucht. Enorm slechte timing, zo vlak na de officiële lancering van Disney+!

Geen zorgen: Netflix-problemen zijn verholpen

Ondanks dat dit een flinke, wereldwijde storing was, zijn dit soort issues over het algemeen vrij zeldzaam. Daarnaast kunnen we je gelukkig inmiddels melden dat ook deze problemen weer verholpen zijn! Netflix heeft laten weten dat de service weer draait, ook biedt het bedrijf (via NU.nl) excuses aan. De reden van de downtime is nog niet bekend. Er wordt echter gespeculeerd dat de oorzaak gezocht moet worden bij een gerichte aanval op de streamingdienst of bijvoorbeeld bij de introductie van een nieuwe functie.

Lees verder